Bliv certificeret i Bindevævsbehandling
FIRMing Qi og Aroma

Bindevævsbehandling er akademiets korte uddannelse på kun fem måneder.

Den er både til dig, som ikke har uddannelse eller erfaring med behandling, men har drømmen om at være selvstændig og komme i gang hurtigt. Og den er også til dig, der allerede er behandler og ønsker at supplere din redskabskasse med effektive bindevævsteknikker.

Du er også velkommen på uddannelsen for ren nydelse og selvudvikling.

Hvordan arbejder vi med bindevævet på uddannelsen?

Bindevævet løsnes med en berøring, der går ind under kroppens forsvar og afstresser nervesystemet, som aktiveres til selv at arbejde sig ud af spændingerne som en ‘Instant release’.

Med denne teknik kan man på en ikke-invaderende måde behandle meget dybt i vævet og genoprette vævets elasticitet og balance.

Spændinger i musklernes bindevæv sætter sig som stress i nervesystem, så når vi afspænder dette, falder kroppen til ro og både cirkulation og indre systemer fungerer bedre.

Når vævets elasticitet genoprettes, mindskes hudens rynker og som bonuseffekt af behandlingen, får klienten et naturligt ansigtsløft.

Undervisningen foregår primært ved briksen, hvor du øver dig på dine medstuderende og også selv får en masse dejlig behandling. På denne måde mærker du på din egen krop, hvad du kan gøre for dine klienter.

 

Hvad lærer du på uddannelsen?

Her får du fire bindevævskoncepter i én pakke, som kan sammensættes på kryds og tværs, så det passer dig og den enkelte klient:

 1. Du bliver certificeret bindevævsbehandler, som også omfatter det nedenstående
 2. Du får en protokol til Facial Release programmet – et forløb på fem behandlinger
 3. Du vil mestre vores prisvindende FIRMing Qi behandling
 4. Du lærer Aroma-bindevævsbehandling

Bindevævsbehandler

På uddannelsen lærer du den blide, dybdegående bindevævsteknik på både nakkens, halsens og i ansigtets mange muskler, samt på øvre ryg og brystkasse.

Du bliver ekspert i behandling af problematikker i regionen. Blandt andet bliver du undervist i, hvordan du kan behandle for hovedpineproblematikker, kæbespændinger, stramt arvæv og stress i nervesystemet samt afhjælpe ”tantepukkel” og åbne kropsholdingen fra brystet.

Vi gennemgår teori omkring bindevævet, nervesystemet og anatomien i regionen grundigt, så du kan blive en kompetent problemløser i ovenstående for dine klienter.

Du lærer triggerpunktsbehandling og bliver vejledt i hensigtsmæssige arbejdsstillinger og lejringer.

Vi kommer ind på, hvordan mimik, mikromimik og hormoner hænger sammen med vores følelser, og vi arbejder med at forløse disse følelser via bindevævet.

Uddannelsen styrker ydermere din intuition og indføling.

Facial Release

Alt det du lærer på uddannelsen, har vi delt op i fem protokoller, så du har et fast program til at gå i dybden og give et ordentligt og grundigt behandlingsforløb til dine klienter.

Programmet sikrer dig kontinuitet og faglig fordybelse.

FIRMing Qi

Fascia Instant Release Massage

I 2020 vandt vi 1. pladsen i skønhedsbehandlinger ved Danish Beauty Award med FIRMing Qi.

FIRMing Qi består af en kombination af forkælende afrensning af huden, forskellige plejende produkter og en holistisk bindevævsbehandling i ansigt og øvre krop, som både giver velvære og samtidig bedring i vævet og ro i hele kroppen.

At mestre en god Fascia Release behandling, er forudsætningen for at kunne lave den fantastiske skønhedsbehandling FIRMing Qi.

 

Aroma-bindevævsbehandling

For at fuldende din behandlerpakke, bliver du også undervist i en behagelig Aroma-bindevævsbehandling på ryg, nakke og fødder.

Også denne behandling er meget dybdegående og indvirker på cellulær stress.

Her lærer du et program, hvor du kan føre dine klienter igennem den behagelige og blide bindevævsmassage i huden med essentielle olier, der med forskellige dufte og virkning, først giver klienten mulighed for afstressning.

Dernæst balanceres immunforsvaret og giver smertelindring. Så stimuleres fordøjelsessystemet, og til slut fremmer du din klients fokus og klarhed.

 

Undervisning i branding og klientflow

Alle fire bindevævskoncepter giver dig mulighed for at tilbyde dine klienter forskellige behandlinger, selvom bindevævsteknikken er den samme.

Vi lærer dig, hvordan du kan sammensætte og sælge forskelige pakker.

Med undervisning i branding og klientflow giver vi dig også redskaber til at komme i gang som selvstændig behandler eller optimere din klinik.

Vil du gerne vide mere?

Er du nysgerrig på, om denne uddannelse er noget for dig? Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål til selve uddannelsen.

Uddannelsens forløb

Uddannelsen forløber over 5 måneder fordelt på 5 moduler à tre dage ca. en gang om måneden og fem øvetimer mellem hvert modul. I alt 90 RAB-timer.

Den er bygget op, så du har god tid til at integrere det lærte og har mulighed for at have arbejde ved siden af.

For at du kan blive en dygtig behandler, er det en vigtig del af uddannelsen, at du øver det lærte imellem hvert modul på mindst fem klienter.

Udover at dette giver dig træning i det faglige og praktiske, bliver du fortrolig med klientkontakten og møder virkelige problemstillinger, som vi kan samle op på i fælles forum.

Når du er færdiguddannet, er det største spring til egen praksis således taget. Vi vil hjælpe dig med at finde disse øveklienter, hvis du ikke selv kan.

Vi har altid kun små hold med max 10 elever, så vi kan give grundig vejledning og supervision undervejs i uddannelsen.

Uddannelsens start og varighed

Tre dage ca. en gang om måneden over weekenden

Datoer for forløbet 2025

Modulerne ligger fredag til søndag eller lørdag til mandag kl. 9-15. I alt 18 timer pr. modul. Øvetiden planlægges imellem modulerne.

 1. modul 16.-18. august
 2. modul 
 3. modul 
 4. modul 
 5. modul 

 

Pris

Uddannelsen koster 22.750 kr.

Med i prisen får du:

 • Kompendie, anatomibog og produkter til undervisningen.
 • Et sæt essentiel oils, du kan tage med dig til dine Aroma-bindevævsbehandlinger.
 • Kaffe, te og snacks i pauserne.

Du kan enten betale det fulde beløb eller betale 6.500 kr. ved tilmelding og herefter 5 rater à 3.325 kr. hver den 1. i måneden. Afdrag med rater er inklusiv et gebyr på i alt 375 kr.

Du er tilmeldt en plads, når du har betalt og tilmeldingen er bindende for hele forløbet.

Tag uddannelsen til den halve pris med bruttolønsordningen

Hvis du er lønmodtager, kan du aftale med din arbejdsgiver, at bindevævsterapeutuddannelsen betales som en del af din løn. Du kan læse mere om ordningen hos SKAT.

Tjen penge mens du uddanner dig

For at blive en dygtig behandler, er det vigtigt, at du øver dig. Derfor skal du have minimum 5 klienter mellem hvert modul, og dine behandlinger samler vi op på i fælles forum.

Øveklienterne kan melde sig til et forløb hos dig på 5 gange, så du følger de samme hele vejen. Vi har skabt en vejledende behandlingspakke, så du kan sikre dig en kontinuitet i dine behandlinger.

Dine øveklienter får i forløbet behandlet alt det, du lærer, til en billig pris, og udover, at du bliver en veltrænet behandler, kan du på denne måde også finansiere din uddannelse undervejs.

Vi kan hjælpe dig, hvis du ikke selv kan finde øveklienterne.

 • 1. gang 250 kr.
 • 2.+3. gang 350 kr.
 • 4.+5. gang 500 kr.
 • 5 gange for 1.650 kr.

Prisen stiger i takt med din erfaring.

Hvis du vælger at øve på ca. 3 klienter om ugen, har du tjent uddannelsen hjem, når du er færdig.