Udtalelser

Det har været en sand rejse at tage uddannelsen som Bindevævsterapeut hos Bindevævs-Akademiet.

En rejse der har lært mig meget om den alternative verden, kroppens opbygning, sanserne og intuition og om mig selv. Jeg har udviklet mig og blevet en bedre version af mig selv, hvor jeg tør stole på min dømmekraft og mærke efter, hvad der er vejen frem for mig. Jeg er blevet en stolt behandler, der elsker det, jeg kan – mærke spændinger og hjælpe krop og sind med en afspænding.

Jo mere jeg behandler, jo mere lærer jeg om kroppen, sindet og mig selv. Den udvikling tror jeg aldrig stopper.

Nana

B3

Jeg blev færdig som bindevævsterapeut hos Katrine i januar 2021. Uddannelsen har åbnet mine øjne for den storslåede sammenhæng i vores krop. Ikke kun mellem muskler, knogler og bindevæv men også mellem krop og psyke. Hvordan vi bruger den fysiske krop som oplagringsplads for tanker og følelser og hvordan dette påvirker vores kropsholdning Jeg har hos Katrine fået en værktøjskasse fyldt med redskaber til at hjælpe mine klienter med smerter og ubalancer i kroppen. Det har været en fantastisk rejse hos en meget kompetent behandler!

Christina

B1

Jeg har den store fornøjelse at dygtiggøre mig til bindevævsterapeut på Bindevævs-Akademiet, hvor jeg bliver undervist af Katrine Wennerwald.
Jeg er i forvejen zoneterapeut og har derudover flere kortere behandleruddannelser på mit cv. Dermed har jeg også haft fornøjelsen af en bred vifte af forskellige undervisere. De har alle bidraget til mine nuværende kompetencer – men ingen på niveau med Katrine Wennerwald.

Katrine W. har, foruden en utrolig stor erfaring at give af, en eminent evne til at formidle indholdet i pensum. Hun går til opgaven med stor glæde, entusiasme og drive. Det er tydeligt, at hun elsker at undervise, og at hun virkelig ønsker at formidle sine kompetencer videre til glæde og gavn for os elever.

Ikke blot jeg, men alle på holdet, suger undervisningen til os. Den er interessant, lærerig og sjov. Katrine W. har en stor viden og erfaring, holdet nyder at lære af gennem teori, hverdags-cases samt praktiske øvelser – alt krydret med en god fortælleevne og humor.

Teorien bliver omsat til praktiske øvelser på briksen, og Katrine formår at tilgodese alle og på en rolig og rar måde korrigere eventuelle fejl og misforståelser. Hun formår at holde en god og humoristisk tone – der grines meget, men også samtidig bevare seriøsiteten og læringen.

Jeg tror ikke, jeg er alene, når jeg siger, at månedens højdepunkt er at møde til næste modul og efter tre dage gå derfra fyldt op med ny viden og kompetencer, takket være vores dygtige lærer.

Cristina

B5