Om os

Bindevævs-Akademiet drives Katrine Wennerwald. Hun er uddannet fysioterapeut, og i bindevævsteknik og Rolf Metode fra det nu lukkede Stanley Rosenberg Institut.

Katrine har tilrettelagt akademiets uddannelser og er selv primær underviser i Bindevævsterapi og BodyMind Bindevævsmassage.

Det er med tilladelse fra Stanley Rosenberg, at Katrine underviser i bindevævsteknik og Rolf Metode.

Katrine Wennerwald

Da Katrine blev uddannet fysioterapeut i 1998, vidste hun allerede dengang, at hun ønskede at arbejde med en mere holistisk tilgang til behandling. Efter at have arbejdet som fysioterapeut på både hospital, hos kiropraktor og på privatklinik var Katrine selv igennem et Rolfing forløb. Da hun her mærkede effekten på egen krop, gik det op for hende, at arbejdet bindevævet var den manglende brik.

Katrine tog sin uddannelse i bindevævsteknik i 2001 og i Rolf Metode/Strukturel Integration i 2002 hos Stanley Rosenberg sideløbende med sit arbejde som fysioterapeut på privatklinik. Herefter begyndte hun både at arbejde og undervise i Rolf Metode uddannelsen på Stanley Rosenberg Institut i København.

Samtidig har Katrine siden 2003 arbejdet i eget regi med Rolf Metoden og fysioterapeutiske behandlinger. Altid med primær fokus på massage og bindevævsbehandlinger.

Hun er desuden uddannet NLP practitioner og coach og i forskellige teknikker i Energi Psykologi, som giver hende redskaber til at arbejde holistisk med det hele menneske.

Katrine har afholdt mange forskellige kurser i bindevævsteknik. Hun elsker at videreformidle det, hun oplever virker, når hun behandler. Derfor er hun især passioneret omkring uddannelserne i Bindevævsterapi og BodyMind Bindevævsmassage, som hun har udviklet ved at samle sine forskellige kompetencer og lange erfaring indenfor behandling. 

Behandlinger hos Katrine varer ca. 60 min og koster 1.250 kr. Hvis du vide vide mere besøg bindevaevsterapi.dk

Rikke Sibast Uggerhøj

Rikke er underviser på uddannelsen i bindevævsbehandling FIRMing Qi og Aroma, samt gæstelærer på uddannelsen til bindevævsterapeut, hvor hun giver gode fif til branding og øget klientflow.

Rikke er uddannet lærer i 2001 og har arbejdet på specialskoler. I arbejdet med børn med udfordringer har hun haft særligt fokus på kroppens hukommelse af de oplevelser, vi får igennem livet. Rikke ønskede at integrere et mere holistisk rummende menneskesyn i sit arbejdsliv, og i 2021 besluttede hun at skifte spor.

Hun har taget uddannelsen som bindevævsterapeut og A.L.T. terapeut hos Akademi for Bindevævsterapi. Sideløbende med uddannelsen har hun bygget en blomstrende klinik op i Slagelse, som hun kører fuldtid. Dette har givet hende stor erfaring med behandlingsformen på kort tid.

Hvis du vil vide mere om behandlinger hos Rikke besøg facebook.com/rikkeforeverwellness

Kristiane Korf

Kristiane Korf er gæstelærer på uddannelsen til bindevævsterapeut, hvor hun giver et indblik i Fascial Flow, for at øge forståelsen og sansningen af kroppens bindevæv.

Kristiane er uddannet Fascial Flow Guide hos Pernille Sophia Bach og Advanced Fascial Flow guide hos Jeanne Jensen, som hun har fulgt siden Jeanne indførte Continuum i Danmark. Kristiane er desuden i bestyrelsen for Fascial Flow Foreningen.

Kristiane arbejder til dagligt med Fascial-Flow i hjernerystelsesforeningen og har workshops på Vesterbro i København.

Kristiane har god erfaring med at tilføje elementer af  Fascial Flow til klienterne i klinikken.

Derudover har hun erfaring med workshops på festivaller med unge musikere og i kombination med kreativ udfoldelse med bl. a. farver og ler som led i workshops med fokus på  personlig udvikling og frihed.

Endelig er Kristiane uddannet bindevævsterapeut fra Bindevævs-Akademiet.

Fascial Flow®️ er en bevægelsesform, der forbedrer kropsholdning, øger din smidighed og skaber ro i nervesystemet.

Fascial Flow®️  giver kroppen blødhed og bevægelighed fordi bindevævets væsker vitaliseres.

Det er nænsomme sekvenser, hvor kroppen bevæger sig i sit eget tempo. Det er mindfulled à la yoga og dog noget helt andet fordi der her er en frihed til at gøre det der føles mest udforskende eller det der giver mest nydelse motiveret af en længsel eller et drive indefra.

Fascial Flow®️ er udviklet af Jeanne Jensen som er uddannet i Continuum, Rolfing movement, Rolfing og BMC. Herfra har hun ladet sig inspirere til denne cocktail som næppe lader sig beskrive med ord, fordi den lukker op for det ordløse og dog universelle.