Body Mind Workshop – Dyk ned i kroppens forbindelse til følelser

Bliv klogere på de følelsesmæssige spændinger i din krop

Er du nysgerrig efter at lære på egen krop, hvordan dine tanker og følelser kan påvirke nervesystemet og bindevævet? Vil du lære, hvordan du slipper, afspænder og forløser følelsesmæssige spændinger og blokeringer i kroppen?

Vores Body Mind Workshop er designet netop til dig.

Uanset om du er nybegynder uden faglig baggrund eller en praktiserende behandler, kan du få gavn af denne workshop.

Opdag, hvordan du ved at integrere nye og enkle teknikker kan skabe en mærkbar forskel for dig selv og dine klienter.

Oplev friheden ved at slippe gamle blokeringer

Krop, tanke og følelser hænger sammen. Nervesystemet og bindevævet kan opbygge et panser af gamle følelsesmæssige blokeringer, som ikke vil slippe ved almindelig massage.

Med bindevævsbehandlinger kombineret med teknikker, der er inspireret af NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) og energi-psykologi, kan man komme i kontakt med den følelsesmæssige årsag til disse spændinger og forsvarligt og effektivt forløse gamle blokeringer. 

 

Forstå kroppens sprog

Vores 2-dages Body Mind workshop dækker teori om bindevævet, nervesystemet og stressdæmpende teknikker, energijustering samt nyere forskning og gammel viden om krop/sind-sammenhæng med teknikker inspireret af NLP og energi-psykologi.

Body Mind workshoppen giver dig en praktisk og legende tilgang til at udforske og behandle kroppens spændinger ud fra et holistisk perspektiv.

Denne holistiske tilgang giver dig værdifulde værktøjer til at styrke dit eget velbefindende, og som du kan bruge til dine klienter.

I løbet af workshoppen får du en dybdegående forståelse gennem praktiske øvelser og guidede meditationer, og du vil få hands-on erfaring ved at øve på dine medstuderende og selv modtage forløsende behandling. 

Vi kommer omkring:

 • Bindevævets forbindelse til følelser: Vi vil undersøge, hvordan kroppen kommunikerer med os gennem fysiske fornemmelser og symptomer, og hvordan vi kan tolke dette som indikator for vores følelsesmæssige tilstand.
 • Hvordan finder vi blokeringerne i kroppen: Du lærer, hvordan du kan identificerer og lokalisere følelsesmæssige spændinger og blokeringer i kroppen ved at lytte til kroppens signaler og bruge mindfulness og kropsbevidsthed.
 • Teknikker til afspænding og forløsning: Du bliver undervist i basal bindevævsbehandling, samt teknikker inspireret af NLP og energi-psykologi.
 • Selvbehandlingsteknikker: Du lærer, hvordan du kan bruge teknikkerne til at hjælpe dig selv eller dine nærmeste.

Dato og Pris

 • Datoer: D. 14.og 15. november 2024, begge dage fra kl. 9.30 til 15.30
 • Pris: 3.200 kr. som betales ved tilmelding.
 • Prisen inkluderer kursusmateriale.
 • Der serveres let forplejning: kaffe, te og snacks
 • Deltagerantal: Der er maksimalt 10 deltagere for at sikre personlig vejledning og en dybdegående læreproces.

Mød din underviser

Katrine Wennerwald Lær mere om Katrine og hendes ekspertise her.

Hvorfor deltage i vores workshop?

Denne workshop er velegnet til alle, der ønsker at udforske den holistiske tilgang til helbredelse. Uanset om du er terapeut, behandler eller bare en nysgerrig sjæl, vil du finde værdifulde indsigter og værktøjer til at styrke dit velbefindende.

En rejse ind i dig selv

De forandringer, du oplever i den egen krop og i dit sind undervejs, når du selv bliver behandlet, og når vi laver øvelser, er vigtig læring til, når du senere skal behandle dine klienter. Kurset er en rejse ind i dig selv.

  Tilmelding og kontakt

  Tag det første skridt mod et bedre velvære og tilmeld dig vores Body Mind Workshop nu.

  Kontakt os for mere information eller for at tilmelde dig direkte.